Centrum Panzió

Családi működtetésű panziónk Mohács szívében, a Sétáló utcában található, éttermek, kávézók, üzletek között, a város főterétől és a Duna parttól egyaránt 200 m távolságra. A panzió épülete igényesen ötvözi a közel 250 éves ház izgalmas építészeti adottságait korunk ízlésvilágával, ahol a vendégszeretet, a családias légkör és a kényelem biztosítja az itt eltöltött napok kellemes hangulatát.

Vendégszobáink a panzió emeletén találhatók, a szobák kialakítása, berendezése, hangulata minden igényt kielégít. A tökéletesen felszerelt konyhával, étkezővel ellátott kétszobás apartmanunkat családoknak, kisebb társaságoknak vagy az önállóságot szerető vendégeinknek ajánljuk.

A panzió reggelizőjében bőséges, büféasztalon tálalt reggelivel várjuk vendégeinket. A vidék ízei, a választék gazdagsága, a jószívű kínálat már sok vendégünk számára vált itt tartózkodásuk emlékezetes mozzanatává.

Vendégeinket az épület földszintjén üzemelő Centrum Cafe-ban lévő recepciónál fogadjuk. A kávézó nyitvatartási idején túl érkezők a kapualjban lévő csengő megnyomásával jelezhetik érkezésüket.

A Sétáló utcába a Centrum Panzió vendégei korlátozás nélkül behajthatnak. A gépkocsik parkolása az épület zárt udvarán ingyenes, de a korlátozott számú parkoló miatt a parkoló igény előre jelzése célszerű.

Sok szeretettel várjuk Mohácson, a Busók Földjén.     

Kedves Vendégeink!

2017.június 16-án (1900-2300) élőzenés

estet tartunk udvarunkban, ez miatt az udvari parkolást nem tudjuk biztosítani!

Megértésüket köszönjük!

 

Gyorstárcsázás mobilról Plain block background

Centrum Panzió várja a hívásod: +36306464761